Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Universitetet i media

Mediabevakningsföretaget Retriever utför en kontinuerligt uppdaterad sammanställning av hur Göteborgs universitet skildras i media.

Aktuella pressklipp

Smart Boråstyg kan hjälpa nyfödda

[2017-11-23] Tillsammans med forskare från Chalmers, Sahlgrenska och Linköpings universitetssjukhus har forskare från Högskolan i Borås tagit fram en textilhätta som kan ersätta elektroder i vården.

[Borås DLY]

Krönika Kåre Olsson: Värna samhällets förtroendekapital

[2017-11-23] Krönika: Demokrati Demokratin, både som idén att alla medborgare har lika rättigheter och som form för samhällets organisering, är hotad från två håll. Det ena är från grupper som principiellt är emot alla människors lika värde.

[Dala-Demokraten]

Kriminologi - en balansgång mellan politik och vetenskap

[2017-11-23] Vetenskapen kriminologi verkar i ett gränsland där politiska och vetenskapliga aspekter måste samsas och vägas mot varandra.

[Forskning.se]

Välbesökt konferens på Garveriet

[2017-11-23] Garveriet i Floda Garveriet tjuvstartade sin konferensverksamhet med en välbesökt konferens om ett hållbart samhälle med stadsodling och mycket annat.

[Floda Nyheter]

VGR ger stöd compartment bredbandsutbyggnad i Borås

[2017-11-23] Regionutvecklingsnämnden (RUN) beslutade vid sitt sammanträde i Borås basement 23 november att satsa 4,5 miljoner kronor för bredbandsstöd compartment områdena Tärby-Komlösa - Finnekumla, Seglora, Borgstena och Tämta i Borås kommun.

[Tanalys]

Långvarig stress kan öka risken för stroke

[2017-11-23] Har du andra riskfaktorer för hjärtsjukdom eller stroke? Då kan stress bli droppen som får bägaren att rinna över... Att långvarig stress kan vara en riskfaktor för både stroke och hjärtinfarkt har läkare och forskare misstänkt länge.

[Året Runt]

Hallå där Malin och Amanda som vann Personalvetar-SM!

[2017-11-23] Akademikern. Grattis Malin Rönnerman och Amanda Jacobsson, ni vann Personalvetar-SM tidigare i veckan, berätta om tävlingen! Foto: Akademikerförbundet SSR och privat.

[Akademikern]

Repliker. "Jämställdhet handlar om jämlikhet mellan kvinnor ...

[2017-11-23] SLUTREPLIK DN Debatt 12/11. Vi uppskattar och välkomnar regeringens tydliggörand...

[Dagens Nyheter - Login]

Interna strider dominerar SD:s landsmöte

[2017-11-23] PARTIKONGRESS Fler motioner om uteslutningar än om klassiska politiska frågor som skattepolitik. När Sverigedemokraterna i dag inleder sina landsdagar är det med mer fokus på interna stridsfrågor än utåtriktat arbete.

[Dagens Arena]

Möt skådespelaren Alexander Salzberger!

[2017-11-23] Alexander Salzberger är skådespelare, just nu på Dramaten, men han är också komiker och författare och aktuell med den självbiografiska boken Kicktorsken. Programledare: Anneli Dufva.

[Sveriges Radio P1]

Tidningar som symbol för media. Foto Carina Elmäng.
Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-11-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?