Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GMV Forskarlunch: Mål 15 - Ekosystem och biologisk mångfald

Workshop

Forskare, lärare och doktorander vid Chalmers och Göteborgs universitet bjuds in för att diskutera det femtonde globala målet för hållbar utveckling som handlar om ekosystem och biologisk mångfald.

Göteborgs miljövetenskapliga centrum, GMV och det nybildade Göteborgs centrum för globala biodiversitetsstudier, bjuder in forskare, lärare och doktorander vid Chalmers och Göteborgs universitet för att diskutera det femtonde globala målet för hållbar utveckling som handlar om ekosystem och biologisk mångfald. Syftet med lunchen är att knyta nya kontakter mellan forskare från olika ämnesområden och diskutera framtida forskningssamverkan inom biodiversitet.

PROGRAM:

- Välkomna
Katarina Gårdfeldt, föreståndare GMV och Alexandre Antonelli, föreståndare Göteborgs centrum för globala biodiversitetsstudier.

- Kort introduktion Mål 15
Alexandre Antonelli presenterar Göteborgs centrum för globala biodiversitetsstudier och hur de arbetar med det globala målet nr 15.

- Forskning om biodiversitet på Chalmers
Ulrika Palme, universitetslektor på Miljösystemanalys, Chalmers berättar kort om sin forskning. Ulrika är biolog och styrgruppsmedlem i Göteborgs centrum för globala biodiversitetsstudier.

- Diskussion och idéer på samverkan

- Avslutning och beslut om nästa steg


Välkommen att ANMÄLA DIG HÄR senast 22 maj. (Antalet platser är begränsat)

Vi bjuder på vegetarisk lunch.

Om du har frågor om arrangemanget, kontakta GMV på gmv@chalmers.se

Datum: 2017-05-24

Tid: 11:30 - 13:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Plats: Göteborgs miljövetenskapliga centrum, GMV, Aschebergsgatan 44, Göteborg.

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?