Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vad vet vi egentligen om möten?

Möte

"/>

Frukostmöte för journalister och praktiker med forskare som deltagit i symposiet "Vad vet vi egentligen om möten?"

Den 23-24 maj anordnas ett symposium på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet med syfte att för första gången samla forskare som inom olika discipliner ägnar sig åt mötesforskning. 50 mötesforskare från 13 länder och ett flertal vetenskapliga discipliner deltar.

Möten har blivit en alltmer vanlig del av vårt liv, både på jobbet och i ideella föreningar, men vad vet vi egentligen om möten? Vad avgör om ett möte blir bra eller tråkigt? Kan ett möte vara både effektivt och inkluderande? Hur påverkas möten av digitaliseringen och olika teknologier? Vad kan vi lära oss av mötens historiska utveckling under seklen? Vilken roll spelar kroppspråket i möten? Bidrar möten till mer demokrati eller stödjer de bara befintliga hierarkier? Dessa är några av frågorna som kommer att tas upp vid det första internationella symposium om möten som äger rum på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

På frukostmötet finns det möjlighet för journalister och praktiker att samtala med de forskare som deltagit i symposiet.

Datum: 2017-05-25

Tid: 09:00 - 11:00

Kategorier: Tvärvetenskap

Arrangör: Gothenburg Research Institute

Plats: Hotel Scandic Rubinen, Kungsportsavenyn 24, Göteborg

Evenemangslänk: Läs mer om Vad vet vi egentligen om möten?

Sista anmälningsdag: 2017-05-14 kl. 19:00.

Kontaktperson: Christoph Haug

Telefon: 031-786-4798

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?