Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Värsta paradoxala språkintresset

Seminarium

Språktidningen fyller tio år. Det kommer att firas med ett Jonseredsseminarium om det både starka och svaga intresset för språk.

Patrik Hadenius är chefredaktör för Språktidningen och Karin Helgesson universitetslektor i svenska och viceprefekt på Institutionen för svenska språket vid Göteborgs universitet.

Till seminarierna skickas personliga inbjudningar ut. Antalet platser är begränsat. Skulle du vilja delta i något av dem om plats finns skriv till jonseredsherrgard@gu.se och meddela det.

----------------------

Samma kväll arrangerar av samma anledning Folkuniversitetet, Göteborgs universitet och Språktidningen under rubriken Shit! Nu exploderar språket=) ett panelsamtal i Göteborgs litteraturhus. Där medverkar Patrik Hadenius, Kristian Blensenius, fil dr i nordiska språk och Ylva Byrman, doktorand i nordiska språk och expert i Språket i P1.

Datum: 2017-11-15

Tid: 12:00 - 16:00

Kategorier: Samverkan

Arrangör: Jonsereds herrgård/Göteborgs universitet, Folkuniversitetet och Språktidningen

Plats: Jonsereds herrgård, William Gibsons väg 21

Kontaktperson: Eva Staxäng

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?