Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Open Week Workshop: Adding Play - Play Without Borders

Workshop

Lek som ett verktyg för att skapa en mer demokratisk och tillgänglig stad. Kan leken fungera som en länk mellan olika delar i en segregerad stad? Kan leken bryta mönster och förändra hur vi rör oss i staden? Workshopen Adding Play smygstartar Open week och handlar om att göra staden lite mer lekvänlig.

Play Without Borders är en ideell organisation som undersöker lek, bygger platser för lek, arrangerar workshops och försöker lyfta frågor som rör vikten av lek och allas rätt till lek.

Lek som ett verktyg för att skapa en mer demokratisk och tillgänglig stad. Kan leken fungera som en länk mellan olika delar i en segregerad stad? Kan leken bryta mönster och förändra hur vi rör oss i staden?

Workshopen Adding Play handlar om att göra staden lite mer lekvänlig. Med enkla medel förvandlar vi något alldagligt till något annat och mer lekfullt. Något grått blir något blått. Vi kommer arbeta med få material för att på så sätt försöka hitta essensen i vad lek faktiskt kan vara.

Hur lite eller mycket behövs för att det ska kittlas lite i magen? Vi kommer bygga, diskutera och förhoppningsvis också leka lite. Workshopen är öppen för både barn och vuxna och genomförs både inomhus på Blå stället och utomhus i de närliggande omgivningarna.

Workshopen smygstartar Open Week - Gothenburg Design Festival: https://gothenburgdesignfestival.se

Datum: 2017-11-18

Tid: 10:00 - 12:30

Kategorier: Konst, Mångfald, Samverkan, Pedagogik och didaktik, Hållbar utveckling, Konst- och bildvetenskap, Lärande, Jämlikhet/jämställdhet, Student, Sustainable development, Barn- och ungdomskultur, Samhällsvetenskap

Arrangör: HDK

Plats: Blå Stället, Angereds torg 13, Angered

Evenemangslänk: Läs mer om Open Week Workshop: Adding Play - Play Without Borders

Kontaktperson: Christian Strömqvist

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?